Witloofschuitjes met geitenkaas, rode biet en gedroogde vruchten
Makkelijk
10 min
€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
10 min
-
Maak het witlof schoon, droog af, snij er de voetjes af en maak de blaadjes een voor een los.
-
Snij de rode biet in kleine blokjes.
-
Snij de geitenkaas in kleine stukjes, doe die in een kom, kruid met peper en besprenkel met een straaltje hazelnootolie. Roer voorzichtig om.
-
Leg in ieder witloofblad stukjes geitenkaas en enkele blokjes rode biet. Bestrooi met pitten en gedroogde vruchten.
-
Serveer ze op een donker dienblad (zoals leisteen) en versier met enkele pitten.
Tips
U kunt het stronkje geitenkaas vervangen door feta en gedopte pistachenoten toevoegen, voor een leuke, groene touch.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.