Nieuwe spaaractie beschikbaar bij Intermarché

ONTDEK HET

Wat is dat?

Van 13 juni tot 20 augustus 2023 krijgt u tot 44% korting op het hele assortiment bordspellen van het merk Ravensburger.

Hoe werkt het?

  1. Ontvang uw spaarkaart.
  2. Van 13/06/2023 tot en met 20/08/2023 ontvangt u een Intermarché-stempel per aankoopschijf van €10*.
    Verdubbeling van stempels : van 04/07 tot 09/07 (S27) en van 08/08 tot 13/08 (S32) 
  3. Met slechts 5 stempels ontvangt u een korting tot 44% op een product uit de Ravensburger collectie.
  4. U kunt uw volle spaarkaarten inwisselen tot en met 03/09/2023.
  5. Wanneer uw kaart vol is, vraag een nieuwe spaarkaart aan de kassa of print het uit via onderstaande knop.

* Exclusief gemeentelijke vuilniszakken, leeggoed, tabak, alcohol en diensten (loterij, …)

En welke spellen deelnemen?

ravensburger-2023_jeux_01_NL-1

Onze kleine konijnen doen een wedstrijd om de sappige wortel bovenop de berg. Maar de weg daar naar toe is vol verrassingen: de ene keer vallen er gaten in de weg en – plop – valt één van de konijnen erin, de andere keer worden ze door een betweterige mol brutaal van het bord gegooid. Ook een ophaalbrug en een hek versperren de konijnen de weg naar het doel. Wie het eerst de wortel bereikt, heeft dit spel van Ravensburger gewonnen!

ravensburger-2023_jeux_02_NL-1

Hongerig flitst de kakkerlak door de keuken. Door slim aan het bestek te draaien, komt hij snel aan de lekkernijen. Maar kijk uit, als de kok langskomt is het direct voorbij!

ravensburger-2023_jeux_03_NL-1

Ontdek 32 nieuwe uitdagingen en 4 moeilijkheidsgraden die direct in de doos kunnen worden gespeeld! Rush Hour® is de leider in spellen met bewegende blokken, ontworpen voor zowel beginners als gevorderden. Sleep de rode auto naar de rand van het speelbord om hem uit het verkeer te halen.

ravensburger-2023_jeux_04_NL-1

Liegen en bedriegen, dat is waar het bij Weerwolven 1 nacht om draait. Ontmasker samen de weerwolven in dit vervloekte dorp! Niets is wat het lijkt in dit vervloekte dorp… of beter gezegd, niemand is wie hij of zij lijkt! Ben jij een meester in liegen en bedriegen? Houdt niemand jou voor de gek? Dan is Weerwolven 1 Nacht absoluut een spel voor jou. Kruip in één van de twaalf verschillende rollen en wees op je hoede: wie is de verraderlijke weerwolf? En wie de onschuldige dorpeling?

ravensburger-2023_jeux_05_NL-1

Of je nu spiralen in één kleur maakt of verschillende patronen met elkaar combineert – de Ravensburger Spiral-Designer biedt oneindig veel mogelijkheden! Gewoon een vel papier tussen tekenraam en sjabloon leggen en je kant beginnen. Kies één van de tandwielen en draai je lievelingsmotieven. Met een kleine mandala in het midden krijg je iets heel bijzonders!

ravensburger-2023_jeux_06_NL

Kriskras hangen de gekleurde kabouters in elkaar. Met armen, benen en puntmutsen haken ze in dit vrolijke behendigheidsspel in en aan elkaar. Gevaarlijk zwaait de toren! Wie lukt het als eerste al zijn kabouters kwijt te raken, zonder dat ze naar beneden vallen?

ravensburger-2023_jeux_07_NL

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op het dressoir! De stevige plastic stukjes passen precies in elkaar. Zo bouw je vanuit gebogen, platte en vouwbare stukjes een uniek model van de Eiffeltoren, zonder lijm te gebruiken!

ravensburger-2023_jeux_08_NL

Wat gebeurt er als je wereld plotseling op z’n kop staat?  Wat gebeurt er als je wereld plotseling op z’n kop staat? Zoek het uit! Zet de bril op en beleef hoe ogenschijnlijk eenvoudige opdrachten ineens een echte uitdaging worden.

ravensburger-2023_jeux_10_NL-1

Dit is een heel spannend doolhof, het lijkt wel alsof het er spookt. Want die ene schat lag net toch nog daar? Dat klopt, en nu ligt het ergens anders – dit labyrint is namelijk betoverd! Durf jij ondanks de betoveringen jouw schatten toch bij elkaar te zamelen?
Bij dit bordspel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk schatten weet te bemachtigen.

ravensburger-2023_jeux_09_NL

Wie een zwak heeft voor de populaire Porsche 911R, kan deze 3D puzzel bijna niet voorbij lopen: de in 1967 voor de racesport gebouwde en in het jaar 2016 opnieuw uitgebrachte legendarische “elf” komt als model met een schaal van 1:18 – en is ook leuk als miniatuur. Een ervaring die niet alleen het hart van de autosportliefhebber sneller laat slaan.