Terug

Ganzenlever, schijfjes dadel en sinaasappelrasp

  • 4 pers.
  • 20 min
  • 03 min
  • duur
  • gemakkelijk
Ganzenlever, schijfjes dadel en sinaasappelrasp

Ik kook!

  1. Snij de dadels overlangs in dunne reepjes. Zet apart. Pocheer de sinaasappelschil. Haal van het vuur zodra het water kookt. Laat drogen op keukenpapier. Snij in dunne reepjes. Zet apart.
  2. Steek met een uitsteekvorm van 2 cm doorsnee 4 schijfjes uit het brood en de ganzenlever.
  3. Verdeel het brood en de ganzenlever feestelijk over de borden met de reepjes dadel en sinaasappelschil. Bestrooi de ganzenlever met enkele korrels fleur de sel. Werk af met waterkers en granaatappelzaadjes. Druppel hier omheen wat olijfolie en balsamicoazijn.