Kleurrijke brochettes van varkensvlees en groenten

Makkelijk
33 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 16grote blokjes varkensvlees voor brochettes
  • 3paprika’s (1 rode, 1 gele en 1 groene), in blokjes gesneden
  • 1rode ui, in blokjes gesneden
  • 8grote Parijse champignons
  • 1/3 kopje olijfolie Bouton d’Or
  • 1 el mosterd Bouton d’Or
  • 3 el balsamicoazijn met frambozenaroma Bouton d’Or
  • 2 el verse koriander, gehakt
  • 2lente-uien, fijngesneden
  • Zwarte peper uit de molen en zout Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 25 min
  1. Maak 4 brochettes door het varkensvlees af te wisselen met de paprika, de ui en de champignons en leg ze vervolgens op een schotel.

  2. Meng in een andere schotel de rest van de ingrediënten en giet dit mengsel over de brochettes. Smeer ze goed in met de marinade en laat 2 uur rusten in de koelkast.

  3. Verwarm de barbecue voor, zodat hij goed heet is.

  4. Haal de brochettes uit de marinade en laat ze uitlekken.

  5. Leg de brochettes op de warme barbecuerooster en breng de warmte terug tot een gematigd niveau. Laat 6 tot 8 minuten bakken.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.