Salade van notensla, linzen, gedroogde ham en krullen van Parmezaanse kaas

Makkelijk
15 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • Vinaigrette 3 el sherryazijn van Bouton d'Or
  • 3 el olijfolie van Bouton d'Or
  • 1 teentje knoflook fijngehakt
  • 150 g groene linzen uit Le Puy uit blik of gedroogd, gekookt en uitgelekt
  • 50 g rucola Saint Eloi
  • 12 blaadjes platte peterselie
  • 2 sneden gedroogde ham van Itinéraires des Saveurs, in reepjes
  • 50 g Parmezaanse kaas Fiorini, in krullen
  • zout Cigalou
  • peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Vinaigrette: Meng in een kom de azijn, zout en peper.Voeg de olijfolie en het knoflook toe. Meng in een slakom de linzen en de helft van de vinaigrette. Zet apart.

  2. Schik de notensla in een cirkel op de borden. Plaats de linzen in het midden. Verdeel hierover de platte peterselie en de reepjes ham.

  3. Bestrooi met de krullen van Parmezaanse kaas. Serveer met de resterende vinaigrette.

  4. Variant:Vervang de gedroogde ham door serranoham, Parmezaanse ham, …

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.