Witloofslaatje met blauwe kaas en walnoten

Makkelijk
20 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 400g 400 g witloof
  • 100g 100 g roquefort van Pâturages
  • 70g 70 g walnoten van Elodie
  • 70ml 70 ml vinaigrette van Bouton d’Or
  • Zout, peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Maak het witloof schoon en dep droog, snij het in stukken en doe die in een kom.

  2. Doe er de vinaigrette bij, breng op smaak met peper en zout en vermeng.

  3. Verkruimel de roquefort boven de salade, gevolgd door de walnoten. Schep voorzichtig om en serveer meteen.

Tips

Met stukjes Granny Smith-appel geeft u deze salade een subtiele, zurige touch.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.