We gebruiken cookies op deze website. Door op deze website te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok
Terug

Zomerse salade

  • 4 pers.
  • 30 min
  • 40 min
  • goedkoop
  • gemakkelijk
Zomerse salade

Ik kook!

  1. Meng het sap van 1 citroen met de honing, de sesamolie, de sojasaus en kruid met peper.
  2. Prik de kipfilets in met een vork en laat ze gedurende 4 uur in deze marinade trekken in de koelkast.
  3. Pel de pompelmoes tot op het vruchtvlees en snijd de partjes van tussen de vliesjes uit. Zet in de koelkast.
  4. Schil en snijd de avocado in blokjes. Besprenkel met citroensap en zet eveneens in de koelkast.
  5. Spoel en droog de veldsla en het bieslook.
  6. Bak net voor het serveren de kip goudgeel in een eetlepel olijfolie en snijd de filets in stukken.
  7. Meng de veldsla, de pompelmoes, de avocado, het bieslook, 2 eetlepels olijfolie en kruid met peper en zout. Dresseer de salade op de borden en leg de kip en de scampi's erbovenop..