 
                            Zeebaarfilet met tomato saus
                                                    
                                                    Makkelijker
                                                
                                                
                                                    
                                                    30 min
                                                
                                                
                                                    
                                                    €€
                                                
                                                Volg het recept stap voor stap
                                        Voorbereidingstijd : 
                                        30 min                                    
                                                                - 
                                            Verwarm de oven voor op 210°C. Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de knoflook en sjalot fijn. 
- 
                                            Doe de tomatenblokjes in een ovenschotel. Voeg de knoflook, sjalot en oregano toe. 
- 
                                            Schik de zeebaarsfilets op dit mengsel en giet olijfolie over de vis. Kruid met peper en zout en zet 25-30 minuten in de oven, afhankelijk van de grootte van de zeebaarsfilets. 
- 
                                            Voeg ondertussen water toe tot het niveau van de aardappelblokjes. Breng aan de kook en laat 10-12 minuten koken. 
- 
                                            Serveer en smakelijk! 
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.