Zeebaarfilet met tomato saus

Makkelijker
30 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 zeebaarsfilets
  • Peper en zout
  • 1 teentje knoflook
  • 1 sjalot
  • 1 blik gepelde tomaten in blokjes
  • 8 aardappelen
  • Oregano

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Verwarm de oven voor op 210°C. Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de knoflook en sjalot fijn.

  2. Doe de tomatenblokjes in een ovenschotel. Voeg de knoflook, sjalot en oregano toe.

  3. Schik de zeebaarsfilets op dit mengsel en giet olijfolie over de vis. Kruid met peper en zout en zet 25-30 minuten in de oven, afhankelijk van de grootte van de zeebaarsfilets.

  4. Voeg ondertussen water toe tot het niveau van de aardappelblokjes. Breng aan de kook en laat 10-12 minuten koken.

  5. Serveer en smakelijk!

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.