 
                            Volg het recept stap voor stap
                                        Voorbereidingstijd : 
                                        25 min                                    
                                                                - 
                                            Week de schelpdieren 15-20 minuten in gezouten water 
- 
                                            Spoel de schelpdieren af en zet apart. 
- 
                                            Bak de gesnipperde uien in een scheutje olijfolie tot ze doorschijnend zijn. 
- 
                                            Voeg de tomatenblokjes, gehakte peterselie, gehakte knoflook en vervolgens de witte wijn met 1 theelepel suiker toe. 
- 
                                            Laat 15 minuten sudderen. Kook ondertussen het water voor de pasta. 
- 
                                            Voeg de schelpdieren toe aan het mengsel tot ze opengaan. 
- 
                                            Roer dit mengsel door de pasta. 
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.
 
		 
		