Pasta met vongole

Makkelijk
25 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 500g pasta
  • 1kg platte schelpdieren
  • 1 ui
  • Peterselie
  • 1 tomaat
  • 1 glas droge witte wijn
  • 2 knoflookteentjes

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 25 min
  1. Week de schelpdieren 15-20 minuten in gezouten water

  2. Spoel de schelpdieren af en zet apart.

  3. Bak de gesnipperde uien in een scheutje olijfolie tot ze doorschijnend zijn.

  4. Voeg de tomatenblokjes, gehakte peterselie, gehakte knoflook en vervolgens de witte wijn met 1 theelepel suiker toe.

  5. Laat 15 minuten sudderen. Kook ondertussen het water voor de pasta.

  6. Voeg de schelpdieren toe aan het mengsel tot ze opengaan.

  7. Roer dit mengsel door de pasta.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.