Banaan op de barbecue met chocoladesaus

Banaan op de barbecue met chocoladesaus is een heerlijke en originele manier om van deze vrucht te genieten.

Dit recept voor banaan op de barbecue met chocoladesaus is een geweldige manier om een barbecuemaaltijd met een zoete noot af te sluiten. De gekarameliseerde bananen in combinatie met de rijke chocoladesaus zorgen voor een smaakbeleving die zowel verwennerij als troost biedt. Eet smakelijk!

Makkelijk
15 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 4 bananen
  • 16 16 blokjes pure chocolade van Ivoria
  • 1càc 1 tl kaneel van Cigalou
  • 1càc 1 tl gemalen gember van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Snij de schil van iedere banaan over de hele lengte in (maar snij niet in de banaan zelf), trek de schil een beetje open en steek er 4 chocoladeblokjes in.

  2. Bestrooi met kaneel en gember.

  3. Bak de bananen op het rooster van de barbecue, tot het fruit zacht is en de chocolade is gesmolten (u kunt ze ook bereiden in een papillot van aluminiumfolie).

Tips

Deze gestoofde bananen zijn nog lekkerder met een bolletje ijs met vanille van Madagaskar van Adélie en geroosterde amandelschilfers.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.