Brochettes van rauwkost met kruidensaus

Makkelijk
15 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 600 g rauwe groenten naar keuze (komkommer, selderij, kerstomaten, avocado, courgettes, wortelen enz.)
  • 250 g verse geitenkaas van Pâturages
  • 12 cl room van Pâturages
  • 2 el fijngehakte, verse fijne kruiden naar keuze (peterselie, bieslook, dragon, kervel enz.)
  • Het sap van 1/2 citroen
  • 2 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout en peper van Cigalou
  • Plukjes bladpeterselie of selderij voor het versiering

Wijnsuggestie

Château Pierrousselle

Witte wijn – AOP Entre-deux-mers
Cépages : Sauvignon et Sémillion
2021

5,99€

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Mix de geitenkaas met de fijngehakte kruiden, de room, de olie en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Verdeel deze saus over individuele glaasjes.

  3. Spoel en droog de groenten en snij ze in stukken.

  4. Prik ze op mini-spiesjes, afgewisseld met plukjes bladpeterselie of selderij.

  5. Leg op elk sausglaasje een brochette.

Tips

U kunt er ook eetbare bloemen tussen steken (viooltjes, Oost-Indische kers, bernagie, courgettebloemen, kaasjeskruid enz.)

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.