 
                            Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen
                                                    
                                                    Makkelijk
                                                
                                                
                                                    
                                                    15 min
                                                
                                                
                                                    
                                                    €€
                                                
                                                Volg het recept stap voor stap
                                        Voorbereidingstijd : 
                                        12 min                                    
                                                                - 
                                            Marinade de dag ervoor bereiden : - Snijd de 2 citroengrasstengels in kleine stukjes.
- Fruit aan in olijfolie (2,5 cl).
- Voeg de resterende olijfolie toe.
- Laat nog enkele minuten op het vuur staan (+/- 3-4 minuten).
- Zeef het mengsel en bewaar het 24 uur in de koelkast.
 
- 
                                            De Sint-Jakobsschelpen bereiden : - Leg ze een paar minuten in de vriezer.
- Snijd de kervel in kleine stukjes.
- Snijd de Sint-Jakobsschelpen in dunne reepjes.
- Schik ze op een bord.
- Besprenkel met de citroengras marinade.
- Schik er enkele citroenkaviaarballetjes op.
- Voeg gehakte kervel, zout en peper toe
 
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.
 
		 
		