Chocoladetaartjes met fleur de sel

Makkelijk
30 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 rol zanddeeg van Claude Léger, kant-en-klaar
  • 1 el boter Pâturages
  • Ganache 200 g pure chocolade van Ivoria, in stukken
  • 50 g boter Pâturages
  • 25 cl verse room Pâturages
  • Garnituur fleur de sel Cigalou
  • takjes tijm

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Steek met behulp van een uitsteekring (10 cm doorsnee) schijven uit het deeg. Vet de taartvormpjes in met boter. Bak gedurende 15 minuten in de oven. Laat afkoelen.Ganache: Smelt in een steelpan de chocolade met de boter en de room.

  2. Giet de ganache over de taartbodems. Zet apart.

  3. Bestrooi de taartjes zodra de ganache stijf is met fleur de sel. Garneer met takjes tijm.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.