Knapperige groentekoekjes

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 rol pizzadeeg van Monique Ranou
  • 1 bokaal zongedroogde tomaatjes van Bouton d’Or
  • 1 courgette
  • 200 g mozzarella van Pâturages
  • 2 basilicumblaadjes
  • Espelettepeper van Itinéraire des Saveurs
  • Zout van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C (gasstand 7).

  2. Laat de tomaten uitlekken en snij ze in fijne stukjes. Doe hetzelfde met de courgette en de mozzarella. Was en droog de basilicumblaadjes.

  3. Rol het pizzadeeg uit en snij er met vormpjes naar keuze koekjes uit. Leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat.

  4. Beleg ze met mozzarella, tomaat en courgette, en bestrooi met zout en Espelettepeper.

  5. Schuif voor 15 tot 20 minuten in een oven van 180 °C (gasstand 6).

  6. Leg er 2 min vóór het einde de basilicumblaadjes op.

Tips

Deze snel gemaakte koekjes nemen de plaats van groenten en zetmeelhouders in. Het ideale bijgerecht dus!

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.