Crème brûlée met parmezaan

Makkelijk
85 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 30 cl verse room Pâturages
  • 6 eieren Moisson
  • 4 el geraspte parmezaan Pâturages
  • Enkele blaadjes basilicum
  • zout en peper Cigalou
  • Garnituur Parmezaanschilfers
  • Enkele blaadjes basilicum

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Verwarm de oven voor op 110°C (th. 1).

  2. Klop de dooiers en voeg de kokende room, 3 lepels parmezaan, de fijngehakte basilicum, een beetje zout en de peper toe en meng.

  3. Giet in minipotjes, zet ze in een bain-marie en zet ze 50 minuten in de oven.

  4. Bestrooi met de rest van de parmezaan en laat ze 3 minuten goudbruin worden onder de grill van de oven alvorens te serveren.

  5. Werk af met een parmezaanschilfer en een blaadje basilicum.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.