Hapje: miniblini’s met eekhoorntjesbrood

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 400 g eekhoorntjesbrood
  • 20 miniblini’s van Odyssee
  • 3 tl olijfolie van Bouton d’Or
  • 2 teentjes look
  • platte peterselie
  • peper en zout van Cigalou
  • garnering: kervelblaadjes

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in heel fijne reepjes. Hak de gepelde lookteentjes fijn. Was de peterselie, droog hem af en hak hem fijn.

  2. Verwarm de olijfolie in een pan. Bak de paddenstoelen 5 min. op een hoog vuur met de look. Roer voorzichtig. Voeg de gehakte peterselie toe en kruid met peper en zout.

  3. Leg de blini’s in een ovenschotel en warm ze snel opnieuw op.

  4. Leg de warme paddenstoelen op de blini’s en serveer.

Tips

de blini’s komen beter tot hun recht als je ze op een donker bord presenteert met enkele plukjes kervel. Serveer met een witte bordeaux.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.