De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 800g kalfskotelet
- 12 groene asperges
- 1 sjalot
- 2 limoen
- Olijfolie van Bouton d’Or
- Bieslook
- peterselie
- Zout van Itinéraire des Saveurs
- Peper Cigalou
Wijnsuggestie
Château Baret
Pessac Leognan
Witte wijn – Sauvignon
17,99€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
30 min
-
Blancheer de asperges 5 minuten in kokend water. Koel meteen met ijskoud water. Rooster deasperges op de barbecue.
-
Maak limoenzestes. Snij de limoenpartjes uit en bewaar het sap dat vrijkomt bij het snijden.
-
Hak de sjalot, het bieslook en de peterselie fijn. Meng de sjalot en gehakte kruiden met delimoenzestes, de limoenpartjes, het limoensap, olijfolie, zout en peper.
-
Bak de kalfskotelet 4 minuten aan elke kant op de barbecue. Laat 5 minutenrusten weg van de barbecue en serveer.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.