Kalkoenrolletjes met 3 soorten paprika

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 kalkoenlapjes van Volaé
  • 1 rode, 1 groene, 1 gele paprika
  • verse tijm
  • 80 g geraspte gruyère van Pâturages
  • 50 g ontpitte zwarte olijven van Bouton d’Or
  • 2 el olijfolie van Bouton d’Or
  • 20 g boter van Pâturages
  • 2 el balsamicoazijn van Bouton d’Or
  • 20 cl gevogeltebouillon
  • peper en zout van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Rooster de hele paprika’s onder de ovengrill en draai ze regelmatig om. Wikkel de paprika’s in aluminiumfolie als het vel geroosterd is. Laat ze even afkoelen. Pel de paprika’s, ontpit ze en snijd ze in reepjes.

  2. Snijd de kalkoenlapjes eventueel in nog fijnere plakjes. Leg ze goed open en sla ze plat. Leg de reepjes paprika er naast elkaar op. Wissel de kleuren af. Kruid met peper en zout. Bestrooi met geraspte gruyère en verse tijmblaadjes.

  3. Rol de kalkoenlapjes op zodat de reepjes paprika’s gestrekt blijven. Bind de rolletjes vast met keukentouw. Bak ze goudbruin in een sauteerpan met olijfolie en boter. Voeg de azijn, de bouillon en de olijven toe. Zet het deksel op de pan en laat 15 min. garen.

  4. Leg de rolletjes op warme borden. Laat het kookvocht op een hoog vuur inkoken en giet het bij het serveren over de rolletjes. Werk af met tijmblaadjes.

Tips

paprika’s zonder vel zijn makkelijker verteerbaar.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.