Mini-cannelés met parmezaan

Makkelijk
70 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 120 g bloem Chabrior
  • 140 g geraspte parmezaan Pâturages
  • 4 eieren Moisson
  • 50 cl melk Pâturages
  • 50 g boter Pâturages
  • 3 knoflookteentjes
  • 1 el ontbladerde tijm
  • Garnituur Parmezaanschilfers
  • Takjes tijm

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Verwarm de oven voor op 200°C (th. 6).

  2. Klop 2 hele eieren + 2 dooiers op. Voeg de geperste knoflook, de gesmolten boter, de melk, de parmezaan en de tijm toe en roer de bloem eronder.

  3. Giet het deel in mini-cannelévormpjes, zet 5 minuten in de oven op 220° en vervolgens 45 minuten op 160°C (th. 4). Laat de koekjes lauw worden alvorens ze uit de vormpjes te halen.

  4. Werk af met een parmezaanschilfer en een takje tijm.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.