Mosselen met bier

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 kg schoongemaakte mosselen
  • 2 takken selderij
  • 4 sjalotten
  • 150 ml witbier
  • 20 g boter van Pâturages
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Spoel de mosselen. Gooi geopende mosselen weg.

  2. Laat de boter smelten in een kookpot en bak de selderij en sjalotten 5 min op matig vuur.

  3. Doe er de mosselen bij en overgiet met het bier. Kruid met peper en zout. Dek af en laat ongeveer 7 min koken, tot alle mosselen open zijn. Schud verschillende keren met de geopende pan.

  4. Haal er nadien alle ongeopende mosselen uit.

Tips

Dit gerecht is ook lekker met geuze of blond bier.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.