Panacotta van asperge & grijze garnalen

Makkelijk
110 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 8 witte asperges
  • 5 00 ml gevogeltefond van Bouton d’Or
  • 250 g room van Pâturages
  • 200 g grijze garnalen
  • 5 gelatineblaadjes (10 g)
  • Zout van Itinéraire des Saveurs
  • Peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Schil de asperges. Bewaar de schil.

  2. Doe de aspergeschillen samen met de gevogeltefond in een kookpot en kook 10 minuten. Zeef. Zet opnieuw op het vuur en laat voor de helft inkoken. Dompel de gelatine 10 minuten in koud water, voeg toe en verdun. Giet de bereiding in individuele kommetjes.

  3. Kook de asperges 7 minuten in gezouten water. Snij elk asperge in 4 stukken en leg die op de panacotta van asperge. Doe er de grijze garnalen bij.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.