Pannenkoekenbeslag met bier

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 300 g bloem van Chabrior
  • 50 cl melk van Pâturages
  • 25 cl blond bier
  • 3 eieren van Moisson
  • 60 g boter van Pâturages, gesmolten
  • 40 g poedersuiker

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 65 min
  1. Giet de bloem en de suiker in een beslagkom, maak een kuiltje, giet er langzaam de melk in, roer en voeg dan geleidelijk de bloem toe om kruimels te vermijden.

  2. Giet er het bier bij en blijf roeren tot het beslag glad is.

  3. Klop de eieren los en schep er 40 g gesmolten boter onder.

  4. Laat het beslag minstens 1 uur rusten.

  5. Roer nog eens en bak de pannenkoeken.

  6. Laat de boter smelten in een koekenpan op hoog vuur, zet het vuur lager, schep er een pollepel beslag in, draai de pan om het beslag te verdelen en bak 2 min aan elke kant.

Tips

Als u van rum houdt, kunt u er 4 el van toevoegen aan het beslag.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.