Parelhoen, pompoen & bloemkoolgratin beurre noisette

Dit recept van parelhoen met gegratineerde pompoen en bloemkool, overgoten met een beurre noisette saus, belooft een heerlijke combinatie van smaken. Het is perfect voor een feestelijke maaltijd of een speciale gelegenheid. Eet smakelijk!

Gemiddeld
140 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 1 parelhoen
  • 1 1 klontje boter van Pâturages
  • Tijm
  • Laurier
  • 1 1 teentje knoflook
  • 0,5 1/2 butternut
  • 250ml 250 ml room van Pâturages
  • 250ml 250 ml melk van Pâturages
  • 1 1 bloemkool
  • Zout van Itinéraire des Saveurs
  • Peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

  1. Leg de parelhoen in een ovenschotel, samen met de tijm, laurier en knoflook.Vet de parelhoenaan de buitenkant in met boter. Kruid met peper en zout.

  2. Voor de gratin: schil en snij de butternut in fijne reepjes.Leg in een ovenschotel, samen met de melk, room en zout.Zet 45 minuten in de oven op 180°C.

  3. PVoor de bloemkool: Maak de beurre noisette: bak de boter bruin in de pan,tot ze naar hazelnoot ruikt.Maak de bloemkool schoon:Kook grote bloemkoolrozen 5 minuten in gezouten water.Laat uitlekken. Besprenkel de bloemkoolrozen met beurre noisette.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.