Pastasalade met lentegroenten

Makkelijk
20 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 400g 400 g Torti van Fiorini
  • 1 1 bussel groene asperges
  • 4 4 tomaten
  • 1 1 kopje verse of diepgevroren erwtjes van Saint Eloi
  • 1 1 bosje basilicum
  • 50g 50 g grana padano van Pâturages
  • 3càs 3 el olijfolie van Bouton d’Or
  • 1 1 scheutje citroen
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Kook de pasta in een kookpot met gezouten water (volgens de tijd op de verpakking). Kook de erwtjes (3 min. indien vers, 5 min. indien diepgevroren) in een andere pot met gezouten water. Kook daarna de asperges al dente in hetzelfde water (10 min.). Laat alles afkoelen.

  2. Snij de asperges en gewassen tomaten in stukken. Was en rist de basilicum af.

  3. Meng de pasta met de groenten, een scheutje citroensap, olijfolie, zout en peper in een slakom.

  4. Bestrooi met kaas, versier met basilicumblaadjes en dien op. Lekker verfrissend bij vlees op de barbecue

Tips

Tip: de asperges kunt u ook vervangen door sperziebonen.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.