Rijstpap, perzik, vanille

Makkelijk
55 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

8 portie(s)
  • 150 g ronde rijst
  • 2L melk
  • 20 g fijne kristalsuiker
  • 2 vanillestokjes
  • 6 verse perziken
  • Tijm
  • Rietsuiker
  • 100 ml neutrale olie (vb: druivenpittenolie)
  • 1 vanillestokje

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Splijt 2 vanillestokjes

  2. Breng de rijst, melk, gespleten vanillestokjes en suiker 20 minuten aan de kook op een zacht vuur en roer regelmatig.

  3. Leg 4 gehalveerde perziken in een ovenschotel. Bestrooi de perziken met rietsuiker en tijmblaadjes. Bak 5 minuten op 180°.

  4. Splijt het laatste vanillestokje en bewaar de vanillezaadjes. Mix met 100 ml neutrale olie tot vanilleolie.

  5. Snij de 2 resterende perziken in blokjes van 5mm x 5mm (brunoise) en breng op smaak met de vanilleolie.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.