Schelvis met peterseliekorst

Gemiddeld
60 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 schelvisfilets
  • 2 sneden droog brood
  • 100g boter
  • 2 takjes peterselie

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 45 min
  1. De peterseliekorst bereiden :

    1. Meng het droge brood, de peterselie en de zachte boter door elkaar
    2. Breng op smaak met zout en peper
    3. Smeer het mengsel in een dunne laag uit op vetvrij papier
    4. Zet 15 minuten opzij in de koelkast
  2. De schelvis bereiden :

    1. Leg de vis in een ovenvaste schaal en bak 15 min. op 180°.
    2. Snijd rechthoekjes uit de kruidenkorst en leg deze op de vis.
    3. Leg de vis in een ovenvaste schaal en gril gedurende 5 min.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.