Slaatje van rundvlees met groene groenten

Makkelijk
35 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 4 dikke runderlappen
  • 250g 250 g sperziebonen
  • 250g 250 g peultjes
  • 200g 200 g gedopte erwten
  • 5 5 lente-uitjes
  • 1 1 stuk gember (2 cm)
  • 50g 50 g boter van Pâturages
  • 1càs 1 el olijfolie van Bouton d’Or
  • 1càs 1 el sesamzaadjes
  • Zout en gemalen peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Hak de lente-uitjes en de gember fijn.

  2. Blancheer de groene groenten 6 tot 7 min. Begin 2 min met de bonen, voeg dan de peultjes en pas daarna de erwten toe. Giet af.

  3. Doe alles in de wok, in een eetlepel olie. Bak al roerend op een hoog vuur. Dek af en zet opzij.

  4. Snij het rundvlees in blokjes, rol ze door de sesamzaadjes en bak 2 tot 3 min aan elke kant in de boter. Kruid met peper en zout.

  5. Schep warm op de groenten.

Tips

Tip: voeg 1 tl natriumbicarbonaat toe aan het water als u uw groenten in kokend water dompelt (maar voeg dan geen zout toe). Zo beschermt u het chlorofyl en dus ook de mooie groene kleur.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.