Spaghetti met basilicumpesto

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 500 g spaghetti van Fiorini
  • 75 g geraspte parmezaan
  • 75 g geraspte pecorino
  • 4 el pijnboompitten
  • 3 teentjes knoflook
  • 60 g vers basilicum
  • 4 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Rooster de pijnboompitten zonder vetstof in een anti-aanbakpan, op een hoog vuur, en mix.

  2. Pel en prak de look, was en dep het basilicum droog en doe bij de pijnboompitten in de keukenrobot. Mix tot een glad mengsel. Voeg de 2 geraspte kazen en de olie toe, kruid lichtjes met peper en zout en mix opnieuw.

  3. Kook de spaghetti al dente in een grote kookpot met gezouten water en laat uitlekken.

  4. Meng de warme pasta met de pesto in een schotel, geef nog een draai aan de pepermolen en serveer meteen.

Tips

Tip: u kunt de pesto ook maken met een mengsel van geroosterde noten en pijnboompitten.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.