Gebakken forel met sinaasappel en tomaat

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 forellen
  • 1 bakje kerstomaatjes
  • 2 sinaasappels
  • 2 limoenen
  • 3 eetlepels ahornsiroop
  • 3 eetlepels rozijnen
  • 1 knoflookteen
  • 1 bosje koriander
  • 100g boter

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 40 min
  1. Verwarm de oven voor op 230°.

  2. Verwijder de schil van een van de sinaasappels, samen met het sap van beide sinaasappels en de citroen. Voeg de rozijnen, siroop, gehakte tomaten en koriander toe. Breng op smaak met zout en peper en meng goed.

  3. Meng de knoflook en de zachte boter erdoor. Bestrooi de forel met zout en leg op een ovenplaat. Bestrijk met de knoflookboter en bak 20 minuten. Bedruip halverwege de bereiding.

  4. Giet over de forel zodra deze uit de oven komt.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.