Verrassingsappels met speculaas en rozijnen

 

Makkelijk
50 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 6 Golden-appels
  • 1,5 citroen
  • 60g speculaas
  • 30g boter van Pâturages
  • 1,5càs rozijnen van Paquito
  • 1,5càc rum
  • 45g bruine suiker

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Verkruimel de speculaas tot kleine stukjes in een kom en doe er de (zachte) boter, de rum, de rozijnen en de bruine suiker bij. Roer goed.

  2. Schil de appels, verwijder de hoedjes, hol ze uit en wrijf ze in met de in twee gesneden citroen om te voorkomen dat ze bruin worden.

  3. Vul iedere appel met het mengsel van speculaas en rozijnen.

  4. Leg een vel aluminiumfolie op het rooster van de barbecue, leg er uw gevulde appels op en laat ongeveer 40 minuten bakken.

  5. Dien warm op.

Tips

U kunt dit gezellige dessert serveren met karamelsaus en slagroom uit een spuitbus van Pâturages.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.