Vol-au-vent met cantharellen en kruidige kip
Makkelijk
0 min
€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Snijd de kipfilets in sneetjes van 3 à 4 mm dik. Bak ze in een pan in 1 eetlepel olijfolie. Strooi er 2 of 3 mespuntjes espelettepeper, een snuifje kurkuma en een snuifje zout over. Houd warm.
-
Fruit in een tweede pan de versnipperde sjalot gedurende 2 à 3 min. op een middelhoog vuur in 1 eetlepel olie. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog 3 min. Kruid met peper en zout. Voeg de room en de kip toe en meng. Vul de bladerdeegkoekjes en serveer meteen.
Tips
vervang de kip door kalfsquenelles voor een originele toets
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.