Worsten & verse druiven

Makkelijk
20 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 boerenworsten
  • 1 tros rosédruiven
  • 4 verse vijgen
  • 1 el boter van Pâturages
  • 1 takje verse tijm of rozemarijn
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Snij de worst in stukken, maak de druiven los en was ze, was de vijgen voorzichtig.

  2. Verhit de boter in een pan en bak de worsten aan alle kanten goudbruin.

  3. Doe er de druiven bij en zet het vuur lager. Roer af en toe.

  4. Voeg 2 minuten voor het einde de gehalveerde vijgen toe.

  5. Kruid met peper en zout, bestrooi met wat verse tijm of rozemarijn en serveer warm.

Tips

Combineer dit zoet-zoute recept met de neutrale en heerlijke smaak van een lekkere, zelfgemaakte aardappelpuree.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.