We gebruiken cookies op deze website. Door op deze website te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok
Terug

Lamsfilet met kruiden

  • 4 pers.
  • 15 min
  • 15 min
  • goedkoop
  • gemakkelijk
Lamsfilet met kruiden

Ik kook!

  1. Snijd de tomaten in kwarten en haal de blaadjes van de rozemarijn. 
  2. Stoof het lamsvlees in een stoofpan aan alle kanten aan in hete olie. 
  3. Voeg de tomaten, de rozemarijn en 4 ongepelde knoflooktenen toe en deglaceer met de wijn. Voeg de groentebouillon toe en laat 3 minuten garen.
  4. Haal het touw van het vlees en laat het, samen met de groenten, gedurende 10 minuten rusten in een vel aluminiumfolie.
  5. Schil, was en snijd de aardappelen in stukken.
  6. Bak ze al roerend in een beetje extra olie in de stoofpan. Voeg halverwege de bereidingstijd nog 4 ongepelde knoflooktenen toe, de tijmblaadjes, de laurierbladeren, peper en zout.
  7. Roer goed en zet opzij zodra ze gaar zijn.
  8. Snijd het lamsvlees in dikke plakken. Dresseer op de borden, bestrooi met fleur de sel en rozemarijn. Serveer er de groenten bij.