Terug

Pastasalade met lentegroenten

  • 4 pers.
  • 10:00 min
  • 10:00 min
  • goedkoop
  • gemakkelijk
Pastasalade met lentegroenten

Ik kook!

  1. Kook de pasta in een kookpot met gezouten water (volgens de tijd op de verpakking). Kook de erwtjes (3 min. indien vers, 5 min. indien diepgevroren) in een andere pot met gezouten water. Kook daarna de asperges al dente in hetzelfde water (10 min.). Laat alles afkoelen.
  2. Snij de asperges en gewassen tomaten in stukken. Was en rist de basilicum af.
  3. Meng de pasta met de groenten, een scheutje citroensap, olijfolie, zout en peper in een slakom.
  4. Bestrooi met kaas, versier met basilicumblaadjes en dien op. Lekker verfrissend bij vlees op de barbecue

Tip

Tip: de asperges kunt u ook vervangen door sperziebonen.