Terug

Spaghetti met basilicumpesto

  • 4 pers.
  • 15:00 min
  • 15:00 min
  • Goedkoop
  • Gemakkelijk
Spaghetti met basilicumpesto

Ik kook!

  1. Rooster de pijnboompitten zonder vetstof in een anti-aanbakpan, op een hoog vuur, en mix.
  2. Pel en prak de look, was en dep het basilicum droog en doe bij de pijnboompitten in de keukenrobot. Mix tot een glad mengsel. Voeg de 2 geraspte kazen en de olie toe, kruid lichtjes met peper en zout en mix opnieuw.
  3. Kook de spaghetti al dente in een grote kookpot met gezouten water en laat uitlekken.
  4. Meng de warme pasta met de pesto in een schotel, geef nog een draai aan de pepermolen en serveer meteen.

Tip

Tip: u kunt de pesto ook maken met een mengsel van geroosterde noten en pijnboompitten.