Volg het recept stap voor stap
-
Smelt in de microgolfoven de in stukken gebroken chocolade in 3 eetlepels water (1,5 minuut aan 500 watt).
-
Breek de eieren en scheid de dooiers van de eiwitten. Klop de eiwitten met een snuifje zout tot sneeuw.
-
Meng de chocolade met de eidooiers en vouw er vervolgens voorzichtig de opgeklopte eiwitten onder. Verdeel over 4 kommetjes. Vul ze tot halverwege en zet ze gedurende 4 uur in de koelkast.
-
Schil de peren en snijd ze in blokjes. Verwarm de boter, doe er de stukjes peer en de suiker bij en laat karameliseren. Laat vervolgens afkoelen.
-
Serveer de chocolademousse met 2 eetlepels gekarameliseerde peer en 1 verkruimelde ‘crêpe dentelle’.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.