Konijn met bier en Luikse siroop

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 versneden konijn
  • 2 el bloem van Chabrior
  • 1 el Luikse siroop
  • 1 fles bier van het type Piedbœuf
  • 4 sjalotten
  • 20 g boter van Pâturages
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Fruit de sjalotten in een kookpot in de boter, voeg de stukken konijn toe, kruid met peper en zout, zet volledig onder bier en laat 1 uur zachtjes sudderen.

  2. Als het konijn gaar is, kunt u de saus binden: neem 1 kop kooknat af en los er de bloem en de Luikse siroop in op.

  3. Roer goed en zet het vuur hoog.

Tips

Het konijn is gaar als u het vlees er gemakkelijk kunt aftrekken met een vork.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.