Konijnenrug met vermout

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 2 konijnenruggen
  • 250 g vastkokende aardappelen
  • 200 g ontpitte groene olijven van Bouton d’Or
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 30 cl witte vermout
  • 10 cl kippenbouillon
  • 1 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Snij de ruggen in 8 stukken. Breng op smaak met peper en zout. Bak ze in een kookpot in de olijfolie, schep ze eruit en hou ze warm.

  2. Doe de knoflook en de fijngehakte ui in dezelfde kookpot en laat ze op zacht vuur 5 minuten konfijten, zonder te laten kleuren.

  3. Blus met de vermout en laat voor een derde inkoken.

  4. Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes.

  5. Doe het vlees, de olijven en de aardappelschijfjes in de kookpot. Leng aan met de bouillon en laat 10 minuten sudderen.

Tips

Als u geen vermout hebt, kunt u die vervangen door droge witte wijn.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.