Volg het recept stap voor stap
-
Snij de chocolade in stukken.
-
Verwarm de melk, de room en de stukken chocolade in een kookpan.
-
Los de agaragar op in een klein beetje melk en voeg toe aan de kookpan.
-
Laat 2-3 minuten koken op laag vuur.
-
Giet in glaasjes en plaats 4 uur in de koelkast.
-
Versier ieder konijnenglaasje: gebruik voedingslijm om 6 snorharen van spaghetti op een roze snoepje te bevestigen en die op de glaasjes te kleven. Steek het palmkoekje in de panna cotta om de oren te maken.
Tips
Tip: je kunt gebruiksklare voedingslijm kopen, maar je kunt er ook zelf maken door 2 eiwitten te vermengen met 300 g poedersuiker. Zodra je de juiste textuur hebt, voeg je een paar druppels citroensap toe.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.