Provençaalse inktvis

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 tentakel
  • 2 knoflookteentjes
  • 5 takjes peterselie
  • 1 saffraan capsule
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 aubergine
  • 2 tomaten
  • Peper/zout

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 40 min
  1. Breng het water aan de kook met een groentebouillonblokje.

  2. Dompel de tentakels 20 minuten in het water.

  3. Snijd de groenten.

  4. Bak ze in olijfolie met de saffraan.

  5. Voeg de gesneden octopus, peterselie, zout en peper toe.

  6. Laat ongeveer tien minuten sudderen.

  7. Serveer met pasta.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.