Volg het recept stap voor stap
-
Pel en versnipper de ui.
-
Fruit die in een stoofpan met wat olijfolie. Doe er de rijst bij en meng tot die glazig wordt. Voeg de witte wijn toe.
-
Giet er de groentebouillon scheplepel per scheplepel bij en meng tussen elke schep, tot de vloeistof verdampt is.
-
Zodra de rijst gekookt is, doet u er de room en parmezaan bij. Kruid met peper en zout en meng.
-
Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de garnalen 2 min. aan elke kant. Voeg ze toe aan de risotto en serveer goed warm. Versier met enkele blaadjes rucola.
Tips
Tip: als u op zoek bent naar een verrassende variant, kunt u fijngesneden prei toevoegen aan de uien en 20 cl kokosmelk aan de gekookte rijst.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.