Samossas van worstelenvlees, mayonaise met dragon en waterkers

Bekijk dit recept van chef-kok Jeremy Vandernoot, speciaal gemaakt voor Intermarché-klanten!

Gemiddeld
45 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 2 boerenworsten
  • 1 klontje boter van Pâturages
  • 1 bussel dragon
  • 0,5 bussel waterkers
  • 1 pak brickvellen van Monique Ranou
  • 1 sjalot van Saint Eloi
  • 1 eidooier van Moisson
  • 1 tl mosterd van Bouton d'Or
  • 150ml druivenpittenolie van Bouton d'Or
  • 1 tl dragonazijn van Bouton d'Or
  • Zout van Itinéraire des Saveurs
  • Peper van Cigalou

Wijnsuggestie

Arquipalégo

Rode wijn

4,49€

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Fruit de versnipperde ui in het klontje boter. Doe er het worstenvlees bij en bak zachtjes. Voeg enkele fijngehakte dragonblaadjes toe en breng op smaak met peper en zout.

  2. Snij de brickvellen in stroken. Maak driehoeken voor de samossas en vul met de farce. Bak 8 minuten in een oven op 180°C.

  3. Voor de mayonnaise: doe de eidooier in een beslagkom. Doe er de dragonazijn, mosterd en een snufje zout bij. Klop on, samen met de druivenpittenolie. Voeg tot slot de fijngehakte dragon en versnipperde waterkers toe.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.