Terug

Penne met groenteratatouille

  • 4 pers.
  • 30:00 min
  • 15:00 min
  • Goedkoop
  • Gemakkelijk
Penne met groenteratatouille

Ik kook!

  1. Pel en versnipper de look en de ui. Snij de courgette en paprika in blokjes en laat de schil.
  2. Verhit de olie in een sauteerpan en fruit de look en de ui. Doe er de aubergineblokjes en indien nodig wat water bij. Gevolgd door de paprika- en courgetteblokjes. Laat 5-6 min. op een zacht vuur sudderen.
  3. Kook de pasta in een grote kookpot met gezouten water en laat uitlekken.
  4. Snij de tomaten in blokjes en doe ze bij de andere groenten. Kruid met peper en zout en voeg de suiker toe. Laat nog enkele min. sudderen.
  5. Doe de gekookte pasta in de sauteerpan, meng, versier met grof gesneden basilicum en serveer.

Tip

Tip: wanneer de ratatouille bijna klaar is, kunt u een el balsamicoazijn van Bouton d’Or toevoegen, voor een rondere smaak.