Chocolademoelleux en vanille-ijs

Wie houdt er niet van een chocolademoelleux? Dat vloeiende hart omhuld in een warme chocoladetaart… een genot!

Onze chef Jeremy Vandernoot heeft een NIET TE MISSEN versie bedacht die snel en gemakkelijk te bakken is. Waarom er niet van profiteren?

Makkelijker
15 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 9 eieren Volaé
  • 300g gesmolten boter Pâturages
  • 250g pure chocolade Ivoria
  • 200g kristalsuiker Chabrior
  • 150g bloem Chabrior

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Smelt de chocolade en boter au bain-marie.

  2. Mix de eieren en de suiker met een klopper tot het mengsel wat volume krijgt en bijna wit wordt.

  3. Voeg de gesmolten chocolade toe aan je bereiding

  4. Voeg als laatste de gezeefde bloem toe.

  5. Bak de moelleux 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°.

  6. Bak de moelleux 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.