Lamskotelet in een korstje van kruiden en noten

Dit recept biedt een perfecte combinatie van smaken en texturen, waarbij de knapperige korst van kruiden en pistaches de malsheid van de lamskoteletjes versterkt. Dit is een elegant gerecht dat indruk zal maken op uw speciale diners. Eet smakelijk !

Makkelijk
25 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 8 8 lamskoteletten
  • 0,5 ½ bosje van elk (peterselie, kervel, bieslook, koriander)
  • 50g 50 g verse pistachenoten
  • 50g 50 g gepelde amandelenElodie
  • 5càs 5 el olijfolieBouton d’Or
  • Peper en zout Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Verwarm de grill van de oven voor.

  2. Was, droog, hak en meng de kruiden.

  3. Hak de amandelen en pistachenoten en meng ze onder de kruiden. Doe dit mengsel in een schotel.

  4. Overgiet de lamskoteletten met een straaltje olie, kruid met peper en zout en haal langs beide kanten door het kruiden-notenmengsel. Zet onder de grill en bak 4 minuten aan elke kant.

Tips

Heerlijk in combinatie met broccolipuree.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.