Volg het recept stap voor stap
-
Verwarm de rundsbouillon totdat hij begint te razen.
-
Snijd de ham in reepjes van 1/2 cm breed.
-
Fruit de gesnipperde uien in een sauteerpan met 2 eetlepels olie en een stukje boter. Giet de rijst erin en roer totdat hij doorschijnend wordt.
-
Giet de bouillon erbij met een grote soeplepel, roer totdat hij is opgeslorpt en herhaal. De kooktijd bedraagt 20 minuten. De rijst moet mals zijn maar niet te gaar. Kruid af.
-
Roer door de rijst met een vork om de korrels te scheiden en voeg de boter, de gehakte peterselie en de in stukjes gesneden kaas toe. Dek af en laat 5 minuten rusten.
-
Bak intussen de reepjes ham in een lepel olijfolie.
-
Serveer de risotto in een voorverwarmde schotel en werk af met reepjes gegrilde ham.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.