Volg het recept stap voor stap
-
Pel en versnipper de ui en de sjalot. Versnipper de bladpeterselie.
-
Snij de kipfiles in reepjes en bak in 1 el olijfolie in een pan. Zet opzij.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot, bak de sjalot lichtbruin, voeg de rijst toe en bak die al roerend glazig. Giet er de witte wijn bij en zodra die is opgenomen door de rijst schept u er een pollepel bouillon bij. Meng en schep er al roerend een lepel bij telkens wanneer de bouillon is opgenomen.
-
Doe er de kippenreepjes, een scheplepel bouillon, de parmezaan en de bladpeterselie bij en bak nog eens 3-4 min. Kruid met peper en zout. Serveer warm.
Tips
Tip: u kunt er nog een rijkere risotto van maken met gebakken blokjes paprika en schijfjes chorizo.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.