Sinaasappelsalade, siroop van banyuls

Makkelijk
15 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • Siroop van Banyuls 3 dl Banyuls Itinéraire des saveurs
  • 3dl rasp sap van sinaasappel
  • 3 el rietsuiker Regain Bio
  • 3càs 1 pijpje kaneel Cigalou
  • 1 1/2 tl 4-specerijenmengeling Cigalou
  • 0,25càc 5 kruidnagels Cigalou
  • 5 1 Ster van steranijs
  • 1 4 sinaasappel gepeld rauwe, in plakjes gesneden
  • 1 Garnituur staafjes peperkoek

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Siroop van banyuls: Kook in een steelpan de banyuls, de sinaasappelrasp en het sap, de suiker, de kaneel, het vierkruidenmengsel, de kruidnagels en de steranijs 1/3 in. Zet koel.

  2. Verdeel de sinaasappels over borden of schaaltjes. Lepel er wat siroop van banyuls over.

  3. Werk af met de staafjes peperkoek.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.